• böyle bir şey yok...
    bakınız beyler, kadınlar hakkında bilmediğiniz çok ciddi bir şey var, kadınlar (yani karakterli olanlar) eğer ilişkisine sahip çıkıyorsa onu kanının son damlasına kadar sürdürür. olabilecek her türlü fedakarlığı yapar, düzelmesi için tüm yolları dener, her ihtimali mutlaka değerlendirir ama bu erkek cephesinde kadının çantada keklik olduğu imajını sağlamlaştırır. oysa kadın tüm bunları yaparken diğer taraftan tükenmektedir sonunda eğer ilişki kurtarılamamış ama kadının da artık yolu, ihtimali ve hali kalmamışsa zaten umudunu da yitirmiştir ki bu zaman içinde tüm yaptıkları için kendi adına da vicdanen rahattır, ilişkiyi bitirir.
    o raddeden sonra artık o ilişki kadın için ex olmuştur.
    ama genelde de film burda kopar, bırakırsınız gidersiniz aradan altı ay geçer o bir zamanlar kalbinizi ayağının altına alıp üzerinde horon tepen yiğido ellerinde çiçekler başında kelebekler gelir kiiiiiiiiiiiii ona bakar ve şunu söylersiniz,
    inna lillahi ve inna ileyhi raciunnnn...
    rahmetliyi iyi bilirdik...

    edit: bir uyarı yapmam lazım, şimdi aklıma geldi tüm bunlardan sonra kadını bir şekilde döndürdüyseniz, kesin ilk iş o kuyruk acısını çıkarır, ama çok fena çıkarır, yani uyarmadı demeyin.
235 entry daha
hesabın var mı? giriş yap