147 entry daha
  • bugün aklıma esti uzun zamandır dinlemediğim ama çok beğendiğim parçalarını youtube'dan açıp dinleyeyim dedim. kendisini dinlerken yan tarafta önerilen videolar kısmında bir şarkıcının onur can özcan'ın 'intihaşk' adlı parçasına klip çektiğini gördüm ve nasıl seslendirmiş acaba diyerek klibi açtım. sondaki yazı dikkatimi çekti

    'seni unutmayacağız #onurcanözcan'.

    dedim ne alaka, internette ufak bir araştırmayla kendisinin yaklaşık bir ay önce vefat etmiş olduğunu öğrendim. inanın kalbime sanki bir hançer saplandı. kendisini sadece bir kaç şarkısından tanıdığım bu gencecik yetenekli kardeşimizin ölümü beni derinden sarstı. geç öğrendiğim vefat haberinin üzerine akşam boyunca kendisini gözyaşlarıyla dinleyerek yasını tuttum.

    bu kadar yetenekli, duygulu bir genç kardeşimizin aramızdan ayrılması çok koydu bana. en kötüsü ne biliyor musunuz? kim bilir daha ne besteleri olacaktı yüreğimize dokunan. mahrum kaldık onlardan.

    laf olsun diye değil benim gerçekten kendisini unutma şansım yok. ölüm birgün hepimizi bulacak ama ben o güne kadar onur can özcan'ın muhteşem bestelerini dinleyeceğim.

    ışıklar içinde uyu.
203 entry daha
hesabın var mı? giriş yap