669 entry daha
  • (bkz: #79093174)

    yeni kulübümde başkanın hedefi ligi orta sıralarda bitirmekti, 14 takımlı lig de medyanın tahmini 9. olmaktı. benim hedefim ise üst sıraları zorlayıp ilk 3 de yer alarak avrupa vizesi almak idi.

    transferler: https://prnt.sc/k5yk7f

    sezona tabiki taktiğime uygun kontratı elinde olan oyuncularla başlamak istedim. ve tabiki uyum bir an önce sağlansın diye olabildiğinde hazırlık maçı. ilk 6 haftayı durağan geçtim. taktiğim yeterince oturmamıştı, oyuncular birbirine alışmamıştı. ama yenilmedik. 4b 2g ile geçtik. sonraki 10 maçta 8g, 2m aldım. ligin üstlerindeydim. sonrası sakat ve cezalar sebebiyle yeniden dağılma ve yeniden coşma derken ligin ilk aşamasını 2. sırada bitirdim.

    fikstur: https://prnt.sc/k5yons
    tablo: https://prnt.sc/k5yki4

    sonra bi zamanlar türkiye'de de uygulanan şampiyonluk kümesine kaldık. burada ligin ilk aşamasında aldığımız puanlar 2 ye bölündü ve yeni tablo ortaya çıktı. kalan bi 10 maçımız daha vardı. rakipler ciddiydi. açıkçası bu durum keyfimi kaçırıyordu ama yapacak birşey yoktu. en azından başkan ve medyanın hedeflerini gerçekleştirmiş gibiydik. derken 2. aşamaya kadrodaki eksiklikler neticesiyle korkunç başladım. avrupa tehlikeye giriyordu. sakatlar dönünce yine toparladım ama ne yazıkkı ligi 3. bitirdik. yine de hedefim gerçekleşmişti ama tatmin olmamıştım. 1. tablo da 4. sırada olan cluj ise şampiyonluk aşamasında coşarak son hafta şampiyon oldu.

    fixtur 2. aşama: https://prnt.sc/k5yovi
    tablo 2. aşama: https://prnt.sc/k5yl18

    bu arada ulusal a ve uluslararası c lisanslarını cebime koymuştum. uluslararası b lisansı kursu için başkandan izin koparamadım bir türlü. bu yüzden başkan ile aram bozuldu. takımı getirdiğim konum herkesçe takdirle karşılanırken bana 2k euroyu fazla görüp kursa göndertmiyordu. sırf bu yüzden istifa etmeyi düşünüyor ve artık eğitimim ve aldığım sonuçları göz önüne aldığımda daha ciddi takımların ilgisini çekmeyi umuyordum.

    devam ediyor
220 entry daha
hesabın var mı? giriş yap