12 entry daha
  • 11 temmuz'da beyaz tv'ye verdiği röportajına internetten denk geldiğim, adnan oktar örgütünün eski üyesi.

    öncelikle kendisine geçmiş olsun. bir şekilde kurtulmuş.
    fakat kafama takılan bir kaç durum söz konusu. bu kız aptal bir kız değil. bir ispanyol gazetecinin adnan oktar ile ilgili program yaptığında, gazeteci ile birebir konuşan iki kişiden biri.

    röportajda; 2007'de katıldığını, o zaman sadece harun yahya olarak tanındığı, televizyonların olmadığı, bilinmediğinden bahsediyor. sadece 2007 yılında ekşi sözlük sitesine girdiğinizde bile adnan oktar ile ilgili bir sürü entry mevcut. google 2007'de de ülkemizde yoğun olarak kullanılıyordu.

    hiç mi araştırma yapmadı ?
    daha evvel babası tarafından kaçırıldığını beyan edip, neden dönme gereği hissetti.
    2017'de örgüt ile bağlarını nasıl koparabildi. ? nasıl kaçtı ? hiçbir yere tek başına gidilemediğinden, örgütün çok güçlü bağlantıları olduğundan bahsediyor. nasıl fırsat buldu, nasıl kaçtı, nasıl hayatına devam edebildi.

    röportaj'da takındığı tavır, hal, hareketleri ve kullandığı kelimeler de dikkatimi çekti. inanılmaz mekanik bir şekilde konuşuyor. ezberlenmiş gibi... kaç kişi "espiyonaj" kelimesini ismini söyler gibi rahatlıkla kullanır ki ? bilemiyorum... kafam bir hayli karıştı.

    özellikle arkadaki mavi duvarda bulunan tablodaki binayı da beyaz saraya benzetmem açıkçası beni iyiden iyiye kıllandırdı.

    ha buradan adnan oktar masum, komplo demek istemiyorum;lakin enteresan bir durum.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap