22740 entry daha
  • aziz yıldırım ve aykut kocaman varken bile destek verdiğim takım geçen senenin formasını bile almıştım. ali koç ile cocu ile yeni bir yapılanma varken elbette fazlasıyla destekleyeceğim.
    ama taraftar olarak şampiyonluk hayali kurmam en doğal hakkım. ancak bu kadro ile şampiyonluk mümkün görünmüyor şampiyonlar ligi ön elenmesini geçmek tamamen hayal. çünkü takımda şu an golcü yok. eldeki golcüler kötü değil golcü yok. ahmethan ligin en umut vaadetmeyen genç oyuncusu ve golcü olarak o var elde. mutlaka bir golcü bir sağ kanat bir 8 numara alınacaktır. ancak kampa yetişmesi mümkün görünmüyor. ön elemeye de yetişemeyecekler sanırım.

    cocudan çok umutluyum şimdilik bir şikayeti de yok elde ne varsa onun en iyisini yapmaya çalışacağız diyor. bu süreci en az zararla atlatabilirsek bu cocu sayesinde olur. hiç olmazsa adama bir golcü ve sağ kanat alınarak 4-3-3 değilse bile 4-2-3-1 oynatma fırsatı verilmeli. şu anki kadro ile herhangi bir dizilimle 11 kişiyi yazamıyorsunuz.

    fenerin ciddi bir ekonomik darboğazda olduğu belli. burda transfer konusunda eleştiri yapanlara para yok para diye cevap veren renktaşlarımız var. ben ortalama ekonomi bilgisi ve futbol bilgisi olan bir taraftar olarak özellikle şampiyonlar ligi başarısı olmadan fenerbahçenin ekonomik olarak düzelemeyeceğini görüyorum. şampiyonlar ligi ciddi bir gelir kalemi dolaylı olarak sponsorluk anlaşmalarını da ciddi bir biçimde etkiliyor. demek istediğim para yok diye gerekli transferleri yapmamak ciddi ekonomik kayıba yol açabilir.
31632 entry daha
hesabın var mı? giriş yap