1185 entry daha
  • adam haklı.

    bir suçlu varsa boşanmadan sonra çocuğu sorgusuz sualsiz kadına veren kadın üstün yasalardır.

    görüntülerin yayılmasından sonra olay sanki escinselliğin ayıplanmasıymışcasına buna karşı gerici bir direniş varmış gibi propaganda yapılıyor. belli ki bu evlilik adamın kabahati nedeniyle bitmemiş. ama çocuğu ödul olarak kadın almış. bakın bu adaletsizliktir.

    boşandıktan sonra elbette herkes istediğini yapar, ama bu şekilde bir ilişkiye gireceksen çocuğun velayeyini a-la-maz-sın. toplumsal norm budur, doğal norm da budur. neden mi? iki kadından bir çocuk çıkmaz aynı şekilde iki erkekten de. bir çocuğun sağlıklı bir şekilde büyümesi için de bir anneye ve bir babaya ihtiyacı var, taraflardan biri bu sorumluluğundan kaçıyorsa velayet digerine verilmelidir. boşanmada belli ki cinsellik temelli gerçekleşmiştir.

    hem ayranım dökülmesin hem g.tüm sikilmesin demektedir bu kadın egemen hukuk. öyle yağma yok. adam anladıkları dilden konuşmuş. bir şarkısını bile bilmem, tanımam etmem ama hak veriyorum. ben olsam ben de aynısını yapardım. arkandayım.

    meriçler bu lafım da size, feministleri onaylayarak sadece onların acıma duygusunu ve sahte saygısını kazanırsınız, sizin için bacaklarını aralamazlar. az adam olun.
278 entry daha
hesabın var mı? giriş yap