• kusura bakma ama derdini seveyim canım yazar kardeşim. evim ilçemizin kaymakamlık konutuna 50, ptt santraline 200 metre uzaklıkta . telefon hattı neredeyse balkonumda. komşularımın interneti olmasına rağmen evime yıllardır internet hizmeti alamıyorum. telekom'u her arayışımda '' verdiğiniz adreste internet altyapısı yok.'' cevabını alıyorum. arada bir müşteri avına çıkmış superonline, vodafone ve d-smart firmalarıyla görüşmeler hayli eğlenceli oluyor. arayan elemana interneti çok arzuladığımı, hemen bağlatmak için yanıp tutuştuğumu bildirdikten sonra sen bu adrese internet bağla telefonda anıracağım diyorum. çoğu havaya girip biz başka şirkete benzemeyiz deyip bağlama sözü verdikten sonra sırra kadem basıyor. ne kaymakamlığa ne de bddk ya verdiğim dilekçelerden cevap aldım.

    meraklısına not: yan komşum bana acıdığı için internet şifresini verdi. wi-fi yükseltici kullanarak ihtiyacımı gideriyorum.
    ekleme: başta cimer olmak üzere neredeyse tüm ilgili ilgisiz kurumlara yazdığım şikayet dilekçeleri ve telekom üst düzey yöneticileriyle yaptığım görüşmeler neticesinde internet altyapım olduğu keşfedildi ve bir gün içinde bağlandı. 15 yıllık hasret giderildi.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap