3 entry daha
  • ankaradaki tartışmasız en iyi fotoğraf kursu, ailesidir. daha farklı kurslarda da bulunmuş biri olarak söylebilirim ki burası bir başka kurs. hem eğitim hem de arkadaslık anlamında çok iyi şeyler bulabileceğinizi söyleyebilirim. atolyede öncelikle hiç fotoğraf bilmeyenlere yönelik temel fotoğraf kursu veriliyor. fazlı hocanın verdiği bu kurs 6-7 hafta sürüyor ve sonunda bir eğitim gezisi yapılıyor genellikle şehir dışına ki en eğlenceli kısmı da burası oluyor. kursa devam ederken 2. haftada falan sıkıldım beğenmedip diyip bırakabilmeniz de imkan dahilinde ama bırakabileceğinizi sanmıyorum.
    fazlı hoca sadece fotoğraf çekmeyi öğretmiyor, fotoğrafla yaşatıyor resmen. hem entelektüel paylaşımlar eşliğinde fotoğraf çekiyorsunuz hem de keyifli şiirli sohbetler ile vakit geçiriyorsunuz. hocanın en büyük özelliği alo fazlı hattı sağlaması yani dilediğiniz zaman hocayı cepten arayıp sorular sorabiliyorsunuz. bi yerden sonra zaten herkesle arkadas oluyorsunuz ve atolyeden ayrılmak istemiyorsunuz.
    kursun daha sonrasında fotoğrafı öğrenenler için aydınlık oda (fotoğraf işleme), biçimsel görme pratikleri ( fotoğraf çekme sanatını derinlerde işleme), açık atolye vb. atolyelere devam etme imkanınız oluyor. yani bir girdiğiniz zaman 2-3 yıl buradan çıkamıyorsunuz. fazlı hoca, serhat hoca, oğuz hoca gerçekten oldukça yardımcı insanlar ve fotoğrafı sevdiriyorlar.
    fotoğrafa yeni başlayanlara bi kaç şey daha söylebilirim. atolye size makine temin etmiyor ama dersler için boşta makine genelde olabiliyor. zaten hocayla konustugunuzda size hemen tavsiye verecektir.
    eğer fotoğraf çekmeyi az çok seviyorsanız ve ankarada iyi bir yer arıyorsanız kesinlikle burası.
hesabın var mı? giriş yap