2 entry daha
  • eton ve oxford mezunu asilzade bir ingilizdir. katoliktir, kurtaj karsitidir, lgbt haklarini desteklemez. alti cocugu vardir, bunlara "theodore alphege" gibi, "alfred wulfric leyson pius" gibi, "sixtus dominic boniface" gibi heripotirdan firlamis aristokratik yarak kurek isimler vermistir.

    tory partide european research group grubunun baskanidir. bu cisimsiz kurumda 35 civari sert brexitci milletvekilinin liderligini yapmakta, sert brexit bayragini bizatihi mecliste ve yazilariyla daily telegraph sayfalarinda dalgalandirmakta, arkasina aldigi 35 oyla basbakan theresa may'e brexit anlasmasi dikte ettirmektedir. yazilari ahmet hakan, double breasted suitleri yoldas korbinin sapkalari kadar ilgi cekmektedir. moggcast isimli podcasti uzerinden genc secmenlere hitap edisi adina acilan fan clublarla tabanda karsiligini bulmaktadir. genc kizlarin ilgisini bos zamanlarinda draco malfoy'la golf oynuyormis gibi bi tipi olmasina borclu oldugu iddia edilebilir. ozel hayatinda, kurdugu hedge fund uzerinden kankasi asilzadelerin paralarini yonetmekte poundlari milyor milyor goturmektedir.

    isin esasi kendisi gerekli gereksiz latince kullanan, karikatur kilikli sevimsiz dalyaragin tekidir. normal sartlar altinda bundan dizi karakteri disinda bisey cikmamasi gerekir. 'oralarda gozum yok' aciklamalarina ragmen kazara basbakan olmasi mumkun ve zamanin ruhuna uygundur. ya bu olacak, ya boris johnson ya oteki sunepe gove. yani sampiyon ulkenin anasi ancak bu kadar sikilebilirdi. inanilmaz gercekten.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap