• canada'da yaşayan türk bir genç kadının youtube kanalı. lezbiyen olması bence küçük bir detay. biz insanların heteroseksüel ya da homoseksüel olmak dışında daha belirleyici özelliklerimiz olduğunu düşünüyorum. kanalın sahibi sedef'i dün keşfettim. depresyonunu atlattığı için ve her şeye rağmen "kendisi" olabildiği için onu tebrik ederim. dün gece birçok videosunu izleme şansı buldum ve türk olmaktan utandığını veya böyle bir kompleksinin olduğunu hiç düşünmüyorum. örneğin şu videosunda gayet samimi görünüyor.

    yıllar önce ailecek türkiye'den ayrılmakla bence doğru olanı yapmışlar. annesinin musevi olması ve kendisinin lezbiyen olması gibi durumlar yeni türkiye'de daha çok ayrımcılığa uğramalarına neden olabilirdi. son yıllarda istanbul'da gay pride bile yasak! sürekli sizi kınayan, aşkınızı yargılayan ve sizi toplumdan dışlayan insanlarla yaşamak cehennemde yaşamaktan farksız olurdu.

    bunun dışında, türkçe konuşmakta zorlanması da normal. 15 yaşında ülkeden ayrılıp lise ve üniversiteyi ingilizce okuyup günlük hayatta türkçeyi hiç kullanmayınca bir süre sonra zorlanması çok normal. ne mutlu ki ona sevgi dolu bir annesi ve onu çok seven bir partneri var. birçok insan mutluluğu ve sevgiyi ömrü boyunca arayıp bulamıyor. aradığı mutluluğu bulanları da bu mutluluğa nail olamayanlar aşağı çekmeye çalışıyor. lütfen dokunmayın bu insanlara. bırakın yaşasınlar.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap