17 entry daha
  • an itibariyle en gerçekçi araba yarışı simülasyonu.
    single player için bir - iki şey söyleyip kaçıcam:

    * rewind özelliği bu oyunda da, horizon'da da çok kötü. sektör sektör rewind yapıyor, istediğiniz yerde durmuyor, minik bir hata / konsantrasyon kaybı için birkaç saniye bekliyorsunuz... her seferinde beklemek sıkıyor.

    * endurance yarışlarında rewind özelliği, geriye sarma yapmadan direkt bir önceki sektörde başlatıyor, zaman kaybı olmuyor böylelikle. keşke diğer yarışlarda da bu özelliği ekleselermiş opsiyonel olarak.

    * eğer daha heyecanlı bir gameplay arıyorsanız öncelikle assist kısmında damagesimulation yapın, ardından drivatar difficulty'de limit aggressionoff yapın. evet bunu off yapınca ai size durmadan çarpmaya çalışıyor ama kendi aralarında da kapışıyorlar ve hasar açık olduğunda da yarış esnasında sıklıkla kaza yaptıklarını görüyorsunuz, gayet zevkli.

    * eğer hazır şablon indirmeyecekseniz tuning kısmı çok güzel, her arabaya / parçaya has farklı tuning yapılması gerekiyor.

    * şampiyonada her yarışa has upgrade puanı limiti var. ben genelde upgraded gelen lastikleri stock yapıp, kalan upgrade puanıyla brake veya drivetrain (shift) alıyorum. bu sayede tuning'de bunlarla oynayabiliyor, ince ayar yapabiliyorum. stock parçalarda tuning yapılmıyor, mantıklı.

    not: bende asist kısmında abs açık, steering simulation, shifting automatic, damage simulation, diğerleri off. drivatar difficulty de expert. horizon 4 çıkana kadar bu beni baya idare eder.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap