3 entry daha
  • dün itibariyle kullanmaya başladığım internet servis sağlayıcı.

    binamızda türk telekom altyapısı bulunmaması nedeniyle çevremden aldığım tavsiyeler sonucunda kendilerini tercih ettik. akşam 17.00 civarında gelip binaya cihazlarını kurmaya başladılar. kurulum bitip internete bağlandığımda saat 21.00'ı geçmişti. bu sürenin büyük bölümü modemimin ayarlarını yapmakla geçti.

    kuruluma gelen arkadaşlar yanlarında kurulum ücretine dahil olan bir modem ile geldiler. kendi modemimi kullanmak istediğimi söyleyince modemin ücretini düştüler. kendi getirdikleri modemin tüm ayarları hazır olmasına rağmen 2 saate yakın bana ait olan modemi ayarlamak için uğraştılar. bu modem çalışmıyor bizim modemi takalım deseler inanacak duruma gelmiştim ama sağolsunlar sonuna kadar uğraşıp hallettiler.

    evimizde telefon hattı sadece salonda bulunmakta. modem oraya kurulduğu taktirde evin büyük bir bölümünden wifi çekmeyecekti. bu probleme de güzel bir çözüm bularak modemin evin ortasına hiç bir kötü görüntü olmayacak şekilde yerleştirdiler. türk telekomdan veya başka bir iss'den hizmet almaya kalksam kimse nu kadar uğraşmazdı sanırım.

    12 mbit akk olayan 60tl ücretinde olan paketi kullanmaya başladık. paketler ve ücretler her il için farklılık gösteriyormuş. ben bolu'da yaşıyorum. hizmetleri de ilgileri kadar iyiyse türk telekom altyapısı gelse de kullanmaya devam ederim.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap