426 entry daha
  • agalar biz cok kolay trolleniyoruz bu konuda, burada da arkadasalr oltaya gelmis.

    erkegin kabul edemedigi en temel seylerden birisi bu. gerci kadin da oyle.
    bu vesile ile, abu dhabi'deyim, plajda yoga yapiyorum. yasim 27 o zamanlar, (edit/ekleme, hikayenin en onemli kismi: etrafta genc/guzel kadinlar var, erkegin temel motivasyonu) dedenin biri geldi. dedi ben seninle kapisirim. dedim ha dede? adamin yasi 80 falan. bilek guresi icin elimi tuttu. ben dedi, kayakciydim dedi, 20 sene dedi, alp daglarinda kaydim dedi, seni cebimden cikaririm dedi.

    dede hava 35 derece, neyin pesindesin, kalpten gidip basima mi kalacaksin falan demeye kalmadi, bildigin rekabet ediyor adam benimle, hing ming diye bilegimi sikiyor falan. yoga haraketleri yarisiyor. bacagi burusmaktan murdum erigi olmus, biyolojik kutle acisindan geri donusume gecmis adam, kendini esnetiyor, gel diyor bunu denizde yapalim dizlere kadar su olsun asil dengeyi o zaman orada gorursun falan.

    var boyle bir sey biz erkeklerde. mutlaka meydan okuyabilir oldugumuzu surekli hissetmek istiyoruz. genc erkekler bize yaslanmissin derse direk icleniyoruz, cocuk gibi bir anda sinirleniyoruz falan "seni cebinden cikaririm aslanimlar" odur budur. bu da bizim bug'imiz sanirim. su an boyle isek andropozu dusunmek bile istemiyorum.

    ha bakmayin entel entel konusuyoruz, is ciddiye binerse yeriz sizi 1995+ dogumlular, adam olun.
604 entry daha
hesabın var mı? giriş yap