• açıklayacağım bekleyin.
    kendimce yaptığım sosyal deneydir.
    şimdi ekşide son 1 aydır yazıştığım, telefon ile görüştüğüm kadın sayısı toplamda 11.
    genel anlamda maddi durumu iyi biriyim.
    görüştüğüm kadınlarda çok ilgili olanlar mesajıma hemen dönüş yapanlar, aramadan arayan, mesaj çeken kadınlar dahil. neden muhabbeti kestiklerini açıklıyorum.
    sondan başa doğru gidiyorum.

    yazışıyoruz isimler verilmiş, sohbet ilerlemiş hanım ablamız tarabyada oturduğunu söylemiş bir mağazada yönetici asistanı imiş.
    sen ne iş yapıyorsun dedi ayakkabı dükkanım vardı kapattım 1 aydır boştayım dememle kadın bir anda kayboldu.
    biri ekşi sözlük hatunu ile telde muhabbet halindeyiz havadan sudan konuşuyoruz. dedim biz tutucu aileyiz pintiyizde malımızı kimseye kolay kolay yedirmeyiz. bağlantı kopuyor hatun kişiden gelen mesaj biz anlaşamayız hemen belli oluyor uzatmayalım. hay hay ne demek.

    bir diğeri telde ilk konuşma fotolar havada uçuşuyor. hatun çok iyi levent’te yönetici asistanı araba almak için audi a1 kredi çektiğini parasının eksik kaldığını söylüyor. bende ev borcumun olduğunu 100 tl ara ödemem olduğundan bahsetmem üzere hatun kişi boyner’de olduğunu bikini deneyeceğini söyleyerek görüşme sonlanıyor hatun kişiden bir daha ses çıkmaması üzerine numarası sonsuzluğu uğurlanıyor.

    bir diğeri yazışıyoruz hoş beş sohbet muhabbet on numara zevkte alıyorum yazışmada ne iş yapıyorsun dedi pazarcıyım dedim kadın kayboldu:)

    bir diğeri teller verilmiş hanım ablamız en güzel fotolarından resital yapmış. muhabbet on numara, hatun taş cinsellikte konuşuluyor semtlerde yakın. kendisi öğretmen tek yaşıyor bir erkek için bundan iyisi zor bulunur o derece. evin masraflarını karşılarsın dedi, dedim hayhay ama bu ay evin ara ödemesi var idare et beni dememle engeli yemem bir oldu.

    bunun yaşı küçük çıktı 17 yaşındaymış muhabbeti kısa kestim çokta hanım hanımcık biriydi saygılar sana okursan leventti galiba.

    hanım ablamız eşinden ayrılmış 37 yaşında telde konuşuyoruz ciddi düşündüğünü söylüyor tamam diyorum. ama evlenince bir daireyi üstüme yaparsın diyor. parasını verirsen neden olmasın diyorum engeli yiyorum.

    işin aslı kadın milleti paraya tapıyor.
    gerisi hikaye.
404 entry daha
hesabın var mı? giriş yap