137 entry daha
  • kemal can tekin adlı şahıs tarafından fenerbahçe'nin parasını çaldığı iddia edilen sportif direktör.

    kemal can tekin denen şahıs bir twitinde ayew'in türkiye haklarını aldığını belirtmiş. başka bir twitinde de "biz oyuncuyu comolli'ye 2.5 milyon € maaş+ 1 milyon € kiralama bedeli+ 100 bin € menajerlik ücreti karşılığında önerdik. o bizi reddedip kendi menajerleriyle birlikte oyuncuyu 3.2 milyon € maaş+ 1.5 milyon € kiralama bedeli+ 400/500 küsur bin € menajerlik ücretine kiraladı." diyor.

    tahminim burada comolli doğrudan bu arkadaşa gitse idi ayew 4 milyon € maaş+ 2 milyon € kiralama bedeli+ 500-600 bin € menajerlik ücreti karşılığında fenerbahçedeydi. hangi türk menajer bir türk kulübünü kazıklamamış bugüne kadar ve aldığı komisyon artsın diye futbolcuyu fazla maaş almak için ikna etmemiş sorarım size. en basitinden bak valbuena 4 milyon € alıyor senin de hakkın derdi. bu şahıs alırdı 100bin €'yu ancak oyuncunun menajerlik şirketine yine 400-500 bin € ödenmek zorunda kalınırdı.

    ayrıca 2.5 milyon € maaşla getirecektim demesi de abes. ayew, swansea'da %45'lik vergiyi düştükten sonra yıllık 2.57 milyon € kazanırken kalkıp buraya 2.5 milyon €'ya nasıl gelebilir?

    comolli çok akıllıca davranıp bu arkadaşı ekarte etmiş ve fenerbahçe'yi en az 100 bin €, benim tahminime göre ise 1-1.5 milyon €'luk bir zarardan kurtarmıştır.

    ha elinde belge varsa ayew'in türkiye temsilcisi olduğuna dair sorunun o temsil yetkisini aldıklarınla. ne comolliyle ne de fenerbahçe ile. comolli bu çakallara karşı tavrıyla umarım bütün türk kulüplerine örnek olur da bunlar da azalarak biterler.
887 entry daha
hesabın var mı? giriş yap