4 entry daha
  • muzaffer kushan tarafindan seneler once gunaydin gazetesinde yazilmis bir versiyonu vardir ama bu garantili zayiflamadan cok garantili olum icin yazilmis bir diyet gibidir, cunku ilk 2 gunluk rejimden sonra vucudun hicbir uzvunun duzgun calismasi mumkun degildir. 10 gun neredeyse hicbir sey yemeden gecirilir ve kushan 3. gunden itibaren kisinin suurunu acik tutmak icin asagida okuyacaginiz laf salatalarini hazirlamistir. onemli bir nokta da asagidakilerden baska hic ama hicbir seyin yenmesinin mumkun olmamasidir.

    1. gun
    sabah ince bir dilim kepek ekmegi ve 1 kibrit kutusu kadar peynir. istenildigi kadar cay kahve ama mutlaka sekersiz sutsuz olmali. oglen iki haslanmis yumurta, domates ve istenildigi kadar salatalik ve marul yenebilir. aksam hic yagsiz 1/2 izgara ya da haslanmis tavuk. (ana yemek olarak mi ne var dediniz? yatinin uyuyun efenim, yarin uygulamaniz gereken bir rejim var)

    2. gun
    sabah ve oglen 1. gunle ayni. aksam balik yiyebilirsiniz. lufer, alabalik gibi baliklardan 1, istavrit gibi baliklardan 5 tane yeme hakkiniz var.

    3. gun
    bu sabah da hakkiniz olan 1 dilim kepek ekmegini ve peyniri alin. mis gibi cayinizi doldurun, afiyetle yiyin (durun bakin daha olmeyin, mis gibi cay var). son lokmayi yutarken karninizin doydugunu hissedeceksiniz. cunku mideniz buna alisti bile! unutmadan, caya kesinlikle sut veya seker yok. oglen: taze yogurdu kim sevmez! 200 gram yogurt yiyeceksiniz. aksam: bu aksam iyisiniz.. yagsiz kiymadan yogrulmus ve icine ekmek katilmamis kofte yiyecegiz. acili seven acili yaptirsin, isteyen sarimsak koydursun. hakkiniz tam 8 tane kofte.

    4. gun
    rejim suresince kahvaltimizda bir degisiklik olmadini farketmissinizdir. bu sabah da digerleriyle ayni. oglen, 1 dilim kepek ekmeginin yaninda mis gibi yogurdu (200 gram) yiyoruz. aksam yine kofte var, yanina da mis gibi salata.

    5. gun
    kepek ekmegi ile kibrit kutusu kadar peynirle doymaya artik iyice alistik (kim alisti lan?). oglen yemegimiz yine peynir ekmek (madem alistiniz yine yiyin anasini satim). sevdiginiz peynirden 100 gram kesin, 1 dilim kepek ekmegiyle onu yiyin. aksam: bu aksam ziyafet var! kuzu pirzolasi. eti alirken kasabiniza butun yaglari temizlemesini soyleyin. sonra bunlari izgarada bir guzel pisirip bol salata esliginde zevkle yiyin.

    6. gun
    (eger hala yasiyorsaniz) kepek ekmegi ile peynir kahvaltinin degismeyen malzemeleri. arzu eden ekmegi kizartip degisik bir cesni katabilir. oglen dana etinden 200 g sosis var. aksam da balik yiyebilirsiniz.

    7. gun
    1. gunu tekrar uygulayin.

    8. gun
    kahvalti ayni. oglen yemegimiz bugun pek zengin degil (hic onemli degil, ben zaten daha bundan onceki oglen yemeklerini sindiriyorum) ama aksama tam bir solen var! o nedenle simdilik 2 haslanmis yumurtanin yanina sogus domates (ben bunu biyerden hatirliyorum). aksam: yag en buyuk dusmaniniz! yaglari tamamen alinmis tavugu ister haslayin ister izgara yapin. (e solen vardi?)

    9. gun
    sofranin degismez kahvaltisini hazirliyoruz. oglen "ben bunlari dun de yedim" deyip moralinizi bozmadan 2 yumurtayi haslayin. yumurtalar sizi tok tutacaktir. aksam da guzel bir balik ziyafeti cekecegiz. bu aksam da iyisiniz.

    10. gun
    ayni kahvalti. oglen izgara kofte ziyafeti var. ama ekmek ve yag katmiyoruz unutmayin. rejimin son gununde hafif bir aksam yemegi yiyecegiz, 200 gram yogurt ve 1 dilim kepek ekmegi listemizdeki yiyecekler.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap