3 entry daha
  • sanırım üşüttüm.
    hastayım biraz toparlanıp sözlüğe baktım, o da ne!?
    yine herkes şair, yazar, düşünür olmuş. tabi bu arada namus timsallerini unutmamak lazım. çok namusluyum, bir kişi ile birlikte olduğunun izlenimi verip 3 kişi ile sessizce takılmak * ne şahane hayat aq.
    asıl sinir bozucu olan bu bacıların sözlük içersinde çok sırlar ile yaşayıp idare edebilme yetenekleri. azıcık kıskanmıyor da değilim hani. ben burçlara inanan kezbanlardanım ne hisseder, neye bakarsam anlarım ki, söylemesi ayıp başak burcuyum.
    aman kezbanlık ne güzel şey tam türk tipi kühne turşusu gibi.
    ama bir de ithal olanlar var, başka elit kültürlerden gelenler. gelirkenken de hem kültürlerini getirip uyuyormuş gibi gösterip, hem de büyük şehrin ritmini de nasıl yakaladıklarını göğüslerini gere gere anlatıyorlar. ne bok yiyecegiz biz kezbanlar olarak?
    yok bizde kabiliyet amına koyim hep o gen havuzum yüzünden. yok arkadas, yemin ederim ben olsam ki, çok cesaretliyimdir; kıçım üç buçuk atar bunların yaptıkları karşısında. çünkü dünya küçük, ee malum sözlük ortamı daha da küçük. bir gün bir yerde patlicaz kıyamet kopacak, günahını aldığımız abilerimizin, ablalarımızın ahı bizi yakalayıp domaltmazlar mı hiç mi demiyorlar?
    ben diyorum açıkcası, çünkü ilk sırada vurucam kırbacı, vurucam kırbacı.
    neyse sanırım bunlar hep dün gece ki kanlı ay yüzünden.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap