• 10 ağustos 2018 saat 22:00'da manchester united'ın leicester'ı konuk edeceği maçla başlangıcını verecek olan, hali hazırda dünyanın en iyi liginin yeni sezonu.

    öncelikle teknik direktörler;

    m. city, pep guardiola
    liverpool, jürgen klopp
    spurs, mauricio pochettino
    m. united, jose mourinho (balon)
    chelsea, maurizio sarri
    arsenal, unai emery
    newcastle united, rafael benitez
    west ham united, manuel pellegrini

    manhcester united balonunun çok erken bir şekilde patlayıp mourinho denen futbol katili portekizlinin yeni yıla kalmadan şutlanacağını düşünüyorum. liverpool ile oynanan hazırlık maçında yaptığı boş açıklamalarlaunited taraftarlarına şimdiden sabır dilenmesi gerekiyor. taraftarın mourinho'ya karşı herhangi bir sempati bile beslemiyor oluşu, şutlanma işini çok daha erkene bile çekebilir. şu yine bonus olsun.

    liverpool ve city, lig yarışında son virajda kalacak iki takım olabilir. liverpool'u yine bir adım önde görüyorum. ortasahalarına muazzam bir direnç kattılar. transferleri yıllardır yapılması gereken transferlerdi. takipçileri spurs olur. chelsea ve arsenal'in ise ilk 4 için yarışamaktan fazla yapabilecekleri bir şey yok gibi. fakat chelsea'nin olası bir hazard, willian ve courtois kaybetme ihtimalini hatırlatmak gerekir. tabii premier league bu, bakarsın united mourinho'ya katlanıp 1-0, 2-1 skorlarla şampiyon bile olabilir.

    bir arsenal taraftarı olarak, emery'den beklediğimiz tek şey şampiyonlar ligini geri getirmesi. bu uefa europa league'i alarak ya da ilk 4'e takımı sokarak mı olur, bilinmez. her şeyden önce auba-laca ikilisini izleyecek olmak bile muazzam bir şey.

    gol kralı tahminim ise aubameyang, mo salah ve kane üçlüsünü içeriyor. *
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap