6 entry daha
  • twitter fenomeni.

    seriat ovmeyi sever. ıran ve ortadogu hastasidir. oralarin derin ve cafcafli siyasi ortamina tarihine falan hayrandir. yakinlarda yine lubnan filistin falan akip bize aktaracak.

    dunya kupasinda bir ay boyunca once arjantini , sonra brezilyayi , ingiltere yi ve nihayet finalde hirvatistani tutarak fransa nin sampiyon olmasini saglamistir. '' mac tayraynda kazanilir " felsefesinin yilmaz savunucusu olmasina ragmen kendi buluşu oldugunu dusundugum "" emmek "" fiilinin hastasidir. hangi takimi tutsa rakip takim kazanir :))) mac bittikten sonra da cikar emdik diye aciklama yapar.

    ha ama hakkini yememek lazim gs ona ragmen sampiyon oldu bu sene . nasi basardilar bilmiyorum ama tebrik etmek lazim tabi. catay a ragmen basarili olmak buyuk olay.

    atua var bi de bunun kankasi. adam vatandasliktan cikip yeni zelanda ya tasinmis amk (bkz: oha) ama bunlardan hala kurtulamamis. atua daha biraz aile babasi tarzi alkol ,yemek , tatli ve ozellikle kokorec konusunu sever. adam onbinlerce km uzakta olunca bu catay ve yancilari da atua yi kizdirmak icin midye kokorec fotogroglari atiyolar adama yazik gunah amk. bi ara catay in hesabi ak trollerin saldirisi sonucu kapatilmisti. dayanamadi geri geldi herif :)

    şu siralar yine diyalektik'in dibine vurmus durumda bakalim altindan ne cikacak merakla bekliyoruz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap