8 entry daha
  • beşiktaşımızda varolduğundan beri hayatımıza neşe katmış heykeldir. zira o heybetli heykelin tam karşısına geçip bi' on metre geriden bakıp da kopmamış insan olmamıştır deneklerim arasında.

    beşiktaşımızın o karizmatik güzide sembolünün o küçük emrah bakışlı devasa hilkat garibesinde vucut bulması, hatta ve hatta çarşının orta yerinde... traji komiktir, ayıptır, günahtır, bunu yapan insan olamaz!!!

    bi de bu ucubenin kartal görünümlü kartal olan iki kader arkadası vardır yine aynı şekilde beşiktaş'ın 100. yılında vucud bulmus olan. bunlardan üsküdar iskelesi'nin karşısındaki vardır ki of anam ofdur, yazıktır, günahtır. o güzelim, heybetli, kara kartalımız şirin bi' yunus edasıyla bir havuzun orta yerine yerleştirilmiş durumdadır bununla da kalmayıp altından foşur foşur sular fışkırtılmakta, taharet musuluğu imgelemleri içinde içinde yüzdürülmektedir. sanırım kartal kartal olalı bu kadar sulandırılmamıştır.

    delikanlı adam kuşlu takım tutmaz sözüyle bile bu kadar itibar kaybına uğramamıştır. hani bi' gagasından su püskürtmedikleri kalmıştır bu iskele kartalımızın. kartal kocayınca kimin eğlencesi olmuştur derhal araştırılmalı bulunmalı ve suçlu/suçlular taharet pozisyonu aldırtılarak bi havuza yerleştirilip suratına sabitlenmiş bi' kücük emrah bakışı ile ağzından su püskürtülmelidir. *
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap