13 entry daha
  • diana'yi sevenler neden camilla'dan nefret ediyor anlamiyorum. diana'nin hayatının bombok olmasının nedeni camilla degil ki. kaldı ki diana evlenmeden önce her şeyi biliyordu. düğün günü gözlerinin sadece camilla'yi aradığını kendisi söylüyor "sadece ona baktım" diyor. diana sempatik, yardimsever, acı dolu bir ünlü olabilir ama bu onun hayatın her alanında haklı olduğunu göstermez. belki de diana bu aşkı bile bile prenses olmak için evlendi. oyle değilse bile bu aşkı bilerek kabul etti bu evliliği. evliliklerinin sonrasında adam kadının aldığı hediye ile çıkıyor basının karşısına. diana bunun camilla'nin hediyesi olduğunu biliyor üstelik. yine de evlenirken "dünyanın en mutlu kadını olduğumu biliyorum" diyor. prenses olmak istiyor belki ya da kocasını kendine aşık edebileceğini düşünüyor. her iki durumda da camilla'nin bir suçu yok.

    bır de camilla açısından bakalım: bir adama aşıksın yılarca, bakire olmadığın için onunla evlenemiyorsun. gozunun önünde evleniyorlar, (bkz: bihter ziyagil) her daim bu evliliği görüyorsun, çocuklarını tebrik ediyorsun, her yerde ne kadar yaşlı ve çirkin olduğun konusuluyor. sen yine de yıllarca bu adami sevmekten vazgeçmiyorsu, acı çekiyorsun ama medyatik olmadığın için senin çektiğin acı aci kabul edilmiyor, adeta cadi ilan ediliyorsun. medyanin insanların algısını, duygularını nasıl yönlendirdiğine, düşünme yetilerini ortadan kaldırdığına güzel bir örnektir bu hikaye.

    son lafım da aşktan, sevgiden anlamayıp "genç ve güzel kadını bırakıp çirkin ve yaşlı kadını sevdi" diye charles'i eleştirenlere: misafirlikte kullandığınız tuvaletin sifonu bozulsun inşallah. sevgiliniz sizden daha genc, daha güzel, daha kaslı, daha zayıf bir kadın/adam bulsun insallah. amin.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap