2 entry daha
  • bitexen kullanıcılarına ücretsiz dağıtılacak ve yine bitexen tarafından tümü geri satın alınacak exen coin bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı.

    exen coin nedir?

    exen coin, bitexen tarafından ethereum blok zinciri üzerinde erc-20 token standardı ile sadece 15 milyon adet üretilen yeni bir kripto-paradır.

    exen coin’ler, bitexen kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılır. kullanıcılar, bitexen üzerinde hesap oluşturarak ve başka kullanıcılara referans olarak exen coin’lere sahip olabilirler. ayrıca düzenlenecek yarışmalar ve kampanyalarla kullanıcılar daha fazla exen coin kazanma şansına ulaşabilirler.

    exen coin’ler kullanıcılar arasında, bitexen alım-satım tahtaları aracılığıyla farklı para birimleri ile alınıp-satılabilir. böylece exen coin fiyatları kullanıcıların alım-satımlarıyla belirlenir.

    bitexen, ocak 2019'dan itibaren her üç aylık dönemin sonunda, elde edilen kripto para gelirinin %50'si ile exen coin alım-satım tahtaları üzerinden geri alımları gerçekleştirir. ne kadarlık alım yapılacağı ve geri alım tarihleri önceden kullanıcılara duyurulur. exen coin geri alımları, kullanıcıların belirledikleri satış fiyatları üzerinden gerçekleşir.

    exen coin geri alımları, kullanıcılarda kalan son exen coin geri alınana kadar 3’er aylık periyotlarla devam eder.

    whitepaper: https://www.bitexen.com/…ources/exen-whitepaper.pdf
    ınfografik ve genel bilgiler: https://www.bitexen.com/exen-coin-information
340 entry daha
hesabın var mı? giriş yap