63 entry daha
  • bugün de "tabi bizim paramız yoh ya yüzümüze bahılmüyür"cülere doyduk çok şükür. hayır sorsan dünyanın en statü düşkünü, insanı kılığına kıyafetine göre yargılayıp biçenin bayrak taşıyanı da bunlardır bir de gelir etrafındaki üç beş kadın yüzüne bakmayınca bunu yoksulluğuna bağlayıp karşıdakini maddiyatçılıkla aşağılar utanmadan. önce o konuşmanı düzelt, bir insanla doğru düzgün iletişime geçmeyi, medeni biri gibi muamele etmeyi öğren. sana ne kimin neresi ıslanıyorsa ezik? maddiyatçı kadın illa ki vardır ama kadınlar sana yüz vermiyorsa bil ki birinci sebebi onlara delik olarak bakan abaza bir mal olduğunun on metre öteden anlaşılmasıdır.
    ha bir de bu maddiyatçılık eleştirisi yapan ezik abazalar yarın bir gün kazara paraya kavuşunca bmw'yle sokakta kadın stalklayan ne oldum delisi abazalara dönüşmüyorlarsa ben de bir bok bilmiyorum.

    adam driver mı? girls'ten beri izlerim kendisini. ifadesizliğiyle binbir ifadeyi veren iyi bir aktör. bir jarmusch oyuncusu olması da isabet olmuştur, zira jarmusch rolleri oyunculara göre yazan bir yönetmendir. adam driver da aynı tom waits, roberto benigni, bill murray gibi uğruna rol yazılacak bir adam. geldiği yeri kesinlikle hak ediyor. başarısı daim olsun.
170 entry daha
hesabın var mı? giriş yap