522 entry daha
  • genc ve potansiyeli olan futbolcumuz. olur mu olmaz mı zaman gosterecek.

    eleştirilere bakınız :

    şenol güneş geçen sene neden oynatmamış :

    arkadaş adam devre arası dünyanın en yumuşak liglerinden biri olan mls den en sert liglerden biri olan tsl ye gelmiş. hemen atsın kurtların önüne de bundan bir halt olmaz diyenlerin karnı doysun. şenol güneş'in en önemli özelliklerinden biri futbolcuyu ne zaman oynatacağını bilmesidir. love love dediniz. iki mac sonra koydu yuhaladınız. bu konuda çok sıkıntılıyız malesef.

    hırs yok:

    değerli kardeşlerim bu adamın daha geçen babel ile videosu var. idman öncesi erkenden salonda çalışmak için gelmiş. açıklamalarında surekli hocamdan birşeyler öğreniyorum diyor. her maç elinden geleni yapmaya çalışıyor. herkes medel olsun gözünden ateş çıksın istiyorsunuz ama bu yapı meselesi. hırsını çalışmalarıyla ortaya koysun yeter. deli dana gibi koşturmasa da olur.

    çok hantal, yavaş:

    kardeşlerim bize atlet gerekmiyor. doğru yerde dursun, topa vurabilsin, rakip defansı rahatsız etsin yeter. yoksa biz ne hızlılar gördük. (bkz: souleymane youla)

    yok bayerne atmışta reali parçalamış:

    dostlar. adamın önünde bu takımlar var şuan ve atıyor. ne yapalım ? milletin ilahlaştırdığı forvetler büyük maçlarda yokları oynuyor. küçük takımlara şov yapıyor. adam iyi kötü atıyor bir şekilde. malesef şuan bu takıma attı. iyi çocuk olursanız kimbilir belki birgün size de gol atar..
2059 entry daha
hesabın var mı? giriş yap