84 entry daha
  • 167'yi dinlerken daha önce düşündüğüm ve yeniden aklıma gelen bir konu var. eski entry'i de editleyebilirdim ama yeni bir tane yazayım ki programın etkileşimi artsın.

    gördüğümüz gibi giderek podcast'in dinleyici sayısı artıyor. platformlarda yapılan yorumlar artıyor. benimki dahil talepler artıyor ve çeşitleniyor. bu programın evrimsel olarak ya genişleyip büyümesi lazım ya da bir süre sonra (1 sene ya da 3 sene ya da 3 vakte kadar) tekrara girip ortadan yok olacak.

    ben yok olmasını istemiyorum çünkü gerçekten çok severek dinliyorum. o da yatırım demek. çünkü samican-barış ve tuna'nın 3 kişi olarak altından kalkamayacağı bir noktaya gelip yatırıma ihtiyac duyacak. yarattığınız şey üçünüzün toplamından daha büyük olacak.

    yatırım derken hem maddi olarak hem iş gücü olarak söylüyorum. o yüzden daha büyük olmaya ünlü olmaya hazırlanın arkadaşlar, ben sizi ileride televizyonlarda göreceğimize inanıyorum.

    bu söylediğimi bilimsel bir araştırmayla desteklemem lazım aslında ama onu bilim adamlarına bırakıyorum şimdilik kişisel gözlemim olarak kalsın.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap