6 entry daha
  • 2 senelik xl700 transalp deneyimi sonrasi gercek bir depresyon sebebi. alir almaz servise gittim bunun kalkisinda, kavramasinda sorun var diye. yokmus.

    sele guzel. sele alti bagaji epey guzel. artcim mutlu sayilir, bense biraz buruk. benzin sarfiyati muazzam ama hakkini teslim edelim. artcili, uzun sayilabilecek trafiksiz akiskan yollarda 3.25 lt. / 100 km gibir deger gorup tam olarak inanamadim. kanimca konfor icin amortisor salinimi haddinden fazla yuksek tutulmus. vardir belki ayari sahsen cozemedim ama cukur ya da bizde bolca bulunan %100 amatorluk gostergesi boktan kasislerde ekstra dikkat istiyor. orta sehpa yere carpabiliyor, motor fazla yaylanıyor. 110 kmph sonrasi motor hissiyat olarak bence sansini fazla zorlama mesajini surucusune net olarak hissettiriyor.
    dörtlü ve sis farlarını insan gibi kontrol panellerine yerleştirseler hoş olurmuş. bir gün o dörtlüyü ararken bir yerlere girmekten korkuyorum. gerçekten saçma sapan bir noktada.

    edit: yaklaşık 4 bin km oldu. ben motora, o da bana alıştı sanırım. bu arada artçılı ve eşya yüklü olarak istanbul-datça turu yaptım. uzun yolda selesi epey rahat hissettiriyor, hararet vs gibi dertleri de olmadı. bu anlamda benim için sınıfı geçmiş motordur.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap