10 entry daha
  • benim gibi sevgilisiyle özel zamanlar dışında zırt pırt tatil yapmaktan hoşlanmayan fakat seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seven, romantizm düşmanı, anı biriktirmeye meraklı, ilerde salt tatile gidilen kişiyi değil de tatili hatırlamama sebep olabilecek, eğlenceli, dinlendiren ve mutlu eden eylem.

    seçtiğiniz kişi çocukluk arkadaşınız ya da çok uzun yıllardır tanıdığınız, birlikte iyi/kötü gün ayrımı olmaksızın çok anı paylaştığınız, güvendiğiniz, kafa dengi olduğunuz, huyunu suyunu a’dan z’ye bildiğiniz, sizi de sizin kadar iyi bilen bir arkadaşınızsa tatilinizin tatilliğini ikiye katlama sebebidir.

    yeni tanıştığınız, bir süredir tanıdığınız, zaman zaman sorun yaşadığınız ya da fikir ve zevk ayrılıklarınızın olduğu biriyse tatilinizi zehir etmesi de mümkün olabilen durum.

    bu nedenle ilk koşul, kız ya da erkek arkadaşın sizden biri olması. sizden olandan güzellikten başka bir şey gelmez zira.

    diğer koşul, tatil için daha önce iki arkadaştan birinin bildiği bir yere tatile gitmek. birinin rehberliğine bırakılmış gezi en güzel gezidir zira.
    her ikisinin de bilmediği yerde daha çok plansızlık, her ikisinin de bildiği yerde daha az keşif oluyor çünkü.

    son koşul da, her kim varsa dönüp ucundan da sorumluluk hissettiğiniz onun/onların arıza çıkarmayacağı bir tatil planı olmalı ki her şey daha bir tadında olsun.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap