2 entry daha
  • (bkz: #79870804)

    daha once de yazdik, bu futbol katili simdi de medya uzerinden kulube saldiriyor. futbol hayati bitmesine ve bunu bilmesine ragmen, uc sezondur donecegi iddiasi ile kontratinin feshedilmesine mani oldu.

    link verilen roportajda kendisinin patlama yaptigi, fenerin pesine dustugu falan yazilmis, bilmesek hatirlamasak neredeyse inanacagiz.

    veli hicbir zaman senol hoca tarafindan begenilmedi ve istenmedi. kendisine fenerden teklif oldugunu iddia eden menajeriydi, ve kontrat yenileme gorusmelerinde ortaya atilmisti. benzer palavralar pektemek icin de pompalanmisti.

    patlama yaptigi sezon bilic'in derbilerde gol bile atamamis takiminda besiktas'i rakiplerinin karsisinda ezildigi sezona tekabul ediyor, yersen. ne patlamasiymis bu acaba?
    balonunun patlamasi sanirsam!

    menajeri medyaya aglamaya basladigina gore kulup son derece haklidir, bu futbol katili ilk sakatlandigi ve yatarak gecirdigi sezonun ardindan kulupten ayrilsa ve sark kurnazligi yapip 4 sezon yatarak para almaya calismasa, tum faydasizligina, yeteneksizligine ragmen iyi hatirlanirdi. su an edindigi konum bir tabata kadar bile degildir.

    dileyelim de pektemek'in de sozlesmesi derhal feshedilsin.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap