• öncelikle konunun benim başıma değil de sözlükte çaylak kontenjanında yer alan arkadaşım binbir gece masallarini anlatan prenses'in başına geldiğini belirtmemin doğru olacağını görüyorum.

    ben, bu durumdan kendisinin bana gönderdiği mesaj vasıtası ile haberdar oldum.

    mesajlarını da olduğu gibi aşağıya kopyalıyorum.

    --- spoiler ---

    merhaba. ya başıma gelen can sıkıcı bir durum var. konuyu yazıyorum. eğer başlık açabilirsen sevinirim. tabi açmak istemezsen de sorun değil :)
    04.08.2018 11:52
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    maaş bankamız olan halkbank 1 ağustostan beri hesabımdan 0,01 şeklinde olmak üzere 4 defa para kesti. ancak yapılan kesinti ile ilgili herhangi bir işlem özeti görünmüyor. bu para neden kesildi bilgi yok. müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve şikayet talebi oluşturmak istedim. müşteri temsilcisi yapılan kesintiye dair bir işlem özeti görünmediği için talep oluşturamayacağını söyledi. eğer daha büyük tutarlarda bir kesinti olsa ve buna dair de bir işlem özeti görünmese yine talep oluşturmayacak mıydınız diye sordum. cevap aynı, kesintiye dair bir işlem görünmüyorsa talep oluşturamayacağını söyledi. pazartesi şubeye gidip görüşeceğim. bakalım sonuç ne olacak. öncelikle 0,01 tl çok çok küçük bir tutar olabilir ama bu benim fark ettiğim ve 3 gün içinde 4 farklı zamanda olan kesintiler. bunun daha kaç defa ve kaç hesaba yapıldığını düşününce birileri vurgun mu yapıyor diye soruyor insan. nasıl fark ettiğime gelirsek, hesabımda 500, 450 gibi tam tutarlarda para bıraktığım halde bir sonraki kontrolümde 499,99 tl gibi küsüratlı miktarlar olduğunu görünce fark ettim. dün en son hesabımda 400 tl vardı bugün 399,99. müşteri temsilcisi de bunu bu şekilde görüntüleyebildiğini ancak 0,01 tl lik kesinti ile ilgili bir işlem görünmediğini bu nedenle şikayet oluşturamayacağını belirtti. yanlışlık olmaması için şunu belirteyim hesabımda eksi bakiyedeyim, ama bununla ilgili bir durum değil. çünkü eksi bakiyeye düştüğünüzde bundan kaynaklı kmh faizi, kkdf tutarı vb ücretler ay sonunda topluca kesiliyor ve bunların neden ne kadar kesildiğini hesap özetinizde görebiliyorsunuz. benim bahsettiğim hesabımdan çok küçük miktarlarda kesinti oluyor ve bununla ilgili bir hesap özeti bilgisi yok.
    04.08.2018 11:52
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    durum bu, nickimi yazıp rica ettiğimi belirterek konu ile ilgili başlık açıp yazarsan sevnirim.
    04.08.2018 11:55
    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap