1 entry daha
  • türkiye'de trafik kültürü olmadığı için hem yanlış tespit edilen, hem yanlış anlaşılan, hem de yanlış hareket eden sürücülerdir.

    ha emniyetten gidene, hele yolda daralma varsa ben de blokaj yapıyorum. merak etme, senin acil bir insani durumun varsa ben suratından anlarım. adalet falan dağıttığım da yok, benim gaza/frene basmama ekstradan sebep olmaz, şeritten kaçmama falan neden olmazsan istersen e5'te 280 ile dahi gidebilirsin - nema problema. ama benim trafiğimin içine eden, ilerleyemeyen emniyetçi tayfaya piçliğine yapıyorum arkadaş. özellikle edirne-istanbul yönünde hadımköy gişelere gelirken mesela. amaç net, piçlik, çok da gurur duyduğum bir harekettir.

    ayrıca hız sınırı 70kmh diye, e5-tem gibi yolda önü açıkken soldan giden gerizekalıdır, adalet dağıtıcı değil. ancak mesela anadolu yakası sahilyolu gibi soldan dönüşlerin de olduğu yollarda şerit üstünlüğü yoktur, sol şerit hızlı şerit değildir. bu gibi acil durumlarda yardırabilecek kadar araba kullanmayı öğretse devlet güzel olur tabii.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap