• birçok haini üzecek olandır.

    telefonlarının veya bilgisayarlarının başında oturup akşama kadar kötü gelişme bekleyen, sırf “svihs” yazabilmek için yaşayan, “biz demiştik nolduuu” diyerek politik mastürbasyon yapan, kalbi kara muhaliflikten artık gözü başka bir şey görmeyen akıl hastalarına bu söz.

    türkiye sanki 15 yıldır mükemmel bir üretim ülkesiymiş gibi konuyu şimdi üretmemeye getirmek nasıl bir zekanın ürünü? koskoca 16 yılda amerika’yla ilişkilerimizin en kötü dönemini yaşarken, artık kopma noktasındayken doların artışı ne kadar da mantıklı.

    dünyanın süper gücü rusya’nın para birimi değer üstüne değer kaybederken (aaa ne kadar da üretmeyen bir ülke dimi rusya, ulan tarım ülkesi rusya’nın geldiği hale bak yeaaaa), çin’in yuan’ı dolar karşısında tuvalet kağıdından farksız hale gelmişken (ulan çin azıcık üreteydin be çekik gözlüm düştüğün hallere bak) iran gibi bir devin, venezuela gibi petrol cenneti bi ülkenin ekonomileri sırf üretimsizlikten, demokrasiden! çöp olmuşken yaşadığımız duruma bak... (ne kinaye ne kinaye) gel de anlat işte yurdum çomarlarına...

    lira değil 5, 10 birim de kaybetse biz teslim olmayacağız. biz boyun eğmeyeceğiz. sizde türkiye’den siktir olup gidebilirsiniz. dolar kazanıp euro sıçarsınız mutlu mesut yaşarsınız.

    ekleme: alttaki orospu çocuğunun türkiye’nin batmasını istediği çok belli değil mi? türkiye’nin batmasını isteyenlere sövüyorum biri engellenmem gerektiğimi söylüyor. ülkesinin batmasını isteyen vatan haini değil midir?
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap