5 entry daha
  • balık kadınını korkutup kaçıracak aşk. aslinda yengeç erkeği aradığı erkektir ama balık kadınının ödü kopar bu kadar çok mutluluk ihtimalinden. midesine kramplar girer. kaçmak ister. yengeç erkeğide balıkdan duygusal olacağı için kovalamayı akıl edemez .
    es kaza bir arada kalabilirlerse güzel olur ama balık kadını yengeç erkeğinin ellerinden kayacaktır.

    balık da yengeç de su grubunda doğmuşlarıdır. bu yüzden, beraberlikleri hep sıcak ve duygusaldır. birbirlerinin hislerini hemen anlarlar. yengeç erkeğinin kabuğundan çıkması biraz zaman alır, çünkü yaralanmaktan çok korkar.

    balık kadınının yanında bu tür şeylerden endişelenmesine gerek yok. güvenlik hissi yengeç erkeğine, en az balık burcu kadınına olduğu kadar gereklidir.

    eğer siz zayıf bir balık tipiyseniz, yengeç belki de size göre değildir. gerçi sağlam ve güvenilir bir insan olmaya çalışır ama bunu nadiren başarır. birlikte hayal dünyasına uçabilirsiniz, ama sonra kimsenin dünyaya dönmeye gücü yetmez.

    eğer orta yaşlarda karşılaştaysanız, mutlu bir evlilik için hiçbir engel yoktur. evinizde çok mutlu olabcaksınız. evlendikten sonra da mesleğinize devam etmek istiyorsanız, hiç sorun değil. bay yengeç mükemmel bir ev erkeği ve babadır. aynı zamanda çok iyi yemek yapar.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap