• edit yeni versiyon:
    peşin bilgi: dolandırılarak paranızın çöpe, sinirinizin de arşa çıkmasını istemiyorsanız, kesinlikle bu satıcıdan uzak durun.

    kamu spotu: iptv kullanmak, kullandırmak gibi şeyler suçtur, kötü bir şeydir, felan filan işte..

    firma sanırım ya el değiştirdi ya da dolandırıcılık seviyesini abarttı. daha önceden para için böylesine ruhunu satan zero karakter sahibi değildi veya belli etmiyordu.

    bir çok insanı dolandırdığı yönünde bilgiler geliyor. internet üzerinde bir çok platformda tüm bu olumsuz deneyim ve yorumlara rastlamak mümkün. yıllık satın aldığınız üyeliğin son 3-4 ayı kala yenisini almazsanız hizmeti durduruyor. çok saygısızca, kaba ve argo konuşma üslubu var.

    whatsapp üzerinden iletişim kuruyor, insanlara sürekli toplu mesaj atıp duruyor. sanki kuzeni yazıyormuşçasına yazdıklarını da silip duruyor. depremde yardım ettim diye günlerce whatsapp'da ağladı durdu, yardım ettiği paranın dekontunu gönderdi.. daha sonra o yardım ettiği parayı çıkarmak için daha yeni üyelik yapanlardan bile sonraki senenin parasını istedi.. insanlarla kavga etmekten usanmadan, sürekli dileniyor.

    diğer kaçak iptv işi yapanların içerikleri daha fazla, ayrıca daha hızlı güncelliyorlar , bu kişi keyfe keder yapıyor.

    evet iptv işini kullanmak zaten berbat bir şey ve suç.. aynı zamanda zaten iptv işi yapanlar temiz değil, aslında içerik hırsızlığı ve dolandırıcılık yapıyorlar.. fakat mevcut imkanlara göre şartlar kullanıcıları buna zorluyor. değneğin sadece iki tarafı değil, her tarafı bok içinde..

    ---
    not: daha önce objektif olarak farklı yorum yapmış ve bilgiler vermiştim. fakat bu dolandırıcının şu an geldiği noktada, o bilgilerin durmasını doğru bulmadım. insanların geçmişte verdiğim bilgileri kullanarak üyelik almalarını istemiyorum.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap