73 entry daha
  • tanım: fetöcü.

    kendisinin entrylerini inceledim.

    kendisinin bir aktroll değil cemaatçi vatan haini olduğunu düşünüyorum. ara sıra kamufle olmak için aktroll gibi davranıyor ama entrylerinin çoğunda atatürk'e saldırmış ve aktroll görüntüsü çizmiş.

    toplumu kutuplaştırmaya yönelik entryleri var ve hepsi böyle. tamamen bir proje hesabı olduğu kanısındayım. günde yüz binlerce kişinin girdiği ekşi sözlük'te bu gibi hesapların yakın zamanda çoğalacağına da eminim. kutuplaştırmayı arttırmak için elbette bunları yapacaklar.

    kendisi eğer türkiye'deyse yakın zamanda gırtlağına çöküleceğine emin olsun, bir gün olur. yok eğer kaçtıysa diğer abileri gibi, oralardan konuşmasının işe yaramayacağını en iyi kendisinin bilmesi lazım. devletin kurumlarındayken yapamadığın şeyi böyle saygısızca, terbiyesizce entryler girerek mi başaracaksın? he ısırılmış hurmayı kutsal sayan cahil köpek seni. o hoca diye arkasından gittiğin vatan haininin ciğerini söküyoruz ciğerini. sen devam et böyle atatürk'e saldırmaya, atatürk'ün askerleri gerçekte senin ve senin gibileri eziyor. izinden gittiğin rezil köpek "ulusalcı dalgayı aşarız!" diyordu, bak hep birlikte ulusalcı dalgayı gırtlağınızda hissediyorsunuz.

    bunlar iyi günleriniz. her geçen gün kötüye gittikçe gel burada kus içini ama bir şey değişmeyecek. o köpekten emir alarak ülkeden kaçmaya çalışan meriç nehrindekilere iyi bak. en iyi ihtimalle sonun öyle olacak türkiye'deysen, bu en iyi ihtimal.

    seni de, seni yöneteni de, senin gibileri de, o peşinden gittiğiniz köpeği de eziyoruz, ezeceğiz.

    edit: beni haklı çıkardı. kendi başlığına olumsuzca yazan birçok yazar varken şurada benim başlığıma saldırdı. bunun sebebi cümlelerimin doğru olması. zoruna gitmesi. tek tek bakabilirsiniz. benim entrymden önce kendisini aşağılayan birçok yazar varken benim başlığıma yazdı. bunun sebebi bu yazılanların kendisine ağır gelmesidir. kendisi aptal olduğu için kolayca manipüle olmuştur.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap