• #80068791 ve #71271041 yola çıkarak rahip brunson üzerinden ülkemizi tehdit eden, dolara rekorlar kırdıran üst akıla diyanetin vereceği muhteşem cevap. haydi diyanet, haydi cami müezzinleri, haydi din adamları maaşınızdan vazgeçin, bağışlayın ve rahibe, üst akıla, abd'ye evangelistlere tokatı indirin. sizde var mı o yürek. siz ki maaşı dolarla almak için rahibi diyanetin başına getirirsiniz. haydi şaşırtın bizi, ben de tükürdüğümü yalayım.

    edit: malihülya uyardı birkaç imlayı düzelttim, düzeltme yaparken umarım tekrar hata yapmam.

    #80054966 ülkenin durumu belli, tasarrufa bir yerden başlamak lazım. merkez bankasının hali ortada #80044322, dış güçlere haddi bildirecek en anlamlı kalem belli #80065442. haydi diyanet bütçeni bağışla. makam araçlarını sat. imamlar, din öğretmenleri, diyanete bağlı olan tüm personeller... bütçe bağışlamak yemiyorsa, yıl sonuna kadar maaşlarınızı bağışlayın. o da yemiyorsa 1 maaşınızı bağışlayın. o kadar imanımız yok diyorsanız, bayram ikramiyesinden vazgeçin. o da yemiyorsa....

    edit: arkadaşlar komedi gibi mesaj geldi. "diyanet camilere imam atayıp cemaatlerin propaganda yapmasını engelliyormuş." bir kere
    1-diyanetin bütçesini bağışlaması bu atamayı yapmasına engel olmaz ki? yetki onda. ha eğer ki diyanet sırf bu atamayı yapmak için bu parayı alıyorsa, ben onların dinini imanını sorgularım.
    2-haydi atamayı yaptı diyelim. bu benim katma değer birşey ürettiği anlamına gelmez ki? bunu yapınca son 16 yılda ya da 50 yılda neyi önledi? darbeleri mi, pisa sonuçlarını mı, oecd endeksini mi?
    3-atamayı yapmasa ne olur? yani diyorsun ki o parayı almazsa gider hemen cemaatçilerden birini atar. bu gösteriyor ki adamlar o derece allahsız? lan hani allah korkusu? adamın o kadar imanı yok mu?
    4-atamayı yaptı diyelim, peki parayı hakkedecek birşey ortaya koydu mu? en azından caminin bahçesinde tarım ürünleri yetiştir, cuma namazından çıkanlara ikram et. hadi ikram etmiyorsun, piyasa değerinden ucuza sat, kazandığı parayla çocuk okut. ama neredeeeee?
    5-diyanetin bütçesi sırf bu atama üzerinden şekilleniyorsa yandık. demek diğer kurumlar da böyle. haydi diyanet önledi, diğer kurumların nasıl şekillendiği belli oldu. diyanetin bütçesinden büyük bütçe alan bir kurumu ele geçiren, mesela menzilciler, cemaat varsa sonraki darbeyi yapacakların adı belli oldu diyebilir miyiz?
    yallah arabistan'a...
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap