1 entry daha
  • (bkz: t a m a m)
    bunca haftadan sonra rahatlıkla söyleyebilmek güzel oldu!

    arap milliyetçisi bir filistinli olma ihtimali yüksektir. lakin devlet ve iktidar kavramlarını bütünleştirip memleketin yarısını hain ilan etmek de bırak vatan hainliğini, insanlık hainliğidir, adiliktir.
    aziz devletimizi arkasından hançerleyenler bellidir de; içinden hançerleyenlerin de adlarının ortaya çıkması gerekir. bu memleketteki eğitimli insanları kendinizden iyice nefret ettirdiniz. dışarıdan birileri milliyetçi-dini duygularınızı her kaşıdığında elinize silahı almaya heveslisiniz. bu yüzden çomarsınız, bu yüzden koyunsunuz. bir kez olsun büyüklük gösterin de kabul edin işte, siz beceremiyorsunuz! osmanlı'yı parçalayan yobaz zihniyetiniz türkiye cumhuriyeti'ni de parçalamadan önce kabul edin bir kez olsun, yoldan çekilin!
    gerçekten eğitimli vatanseverler size "nasıl da koyduk" demeyecekler, çekinceniz buysa rahat olun. lakin bırakın da devletin önü açılsın.
    12 eylül'ün karanlık günlerinde bir şey öğrenmiştim:

    "birileri bu milletin kafasına vura vura zeytinin kilosunun kaç lira olduğunu öğretiyordu"

    bir siz öğrenemediniz. ancak halen geç değil. şahsi kin ve nefretin bu memleketi parçalamasına hiçbir zaman razı olamam, bu kin ve nefret bana ait olsa dahi! birazcık taviz verin o gururunuzdan ve "tamam, kaybettik" deyin!
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap