4 entry daha
  • "hayatın olağan akışına aykırı bazı operasyonların döndüğü de aşikardır."

    "aynı gemide bulunan 80 milyon'un içerisinde, filikalarına güvenip geminin batırılmasına sevinen insanları görünce aklım almıyor. bu gemi batarsa okyanusun dibini boylayacak, emin olun size de kalmayacak... çok güvendiğiniz filikalarınız ise bu okyanustan sağ kurtulmanıza yetmeyecektir."

    bu tarz argümanlarla sağlamlaştırılamayacak olan beyanat. bazı operasyonlar; ne onlar mesela?

    aynı gemide bulunan; kendi lideri 1. çıkmazsa ülkede kaos ve iç savaş çıkartıp muhalif herkesi öldürmekle ve yaralamakla tehdit eden bir kesimle aynı gemide bulunamam. türkiye cumhuriyeti yıkılıp yerine bambaşka bir rejim getirilirken sadece izlemekle yetinirim. ülkenin bize kalmayacağı âşikâr; ancak %50'ye de kalmayacak bu da bir gerçek.

    o yüzden geçin bu safsataları... ayrıca ülke batsın, hükümet devrilsin isteyen yok. neden malum partinin seçmenleri birkaç gündür evlerinde dolar ve euro sayesinde ne kadar zenginleştiklerinin hesabını yapıyor? döviz artınca ülke batışa geçiyor, dolayısıyla dövizin artmasıyla kâr elde edeceğine sevinmek demek, ülke batsın hükümet devrilsin demektir kısaca. neden evlerinde zor tutulan %50 hiç suçlanmıyor da, devamlı bize "aynı gemideyiz", "bir olmamız lazım", "bak bazı operasyonlar var" ayağı çekiliyor?
hesabın var mı? giriş yap