• darbe mi yemedik, genelkurmay başkanını terörist diye içeri mi atmadık, ekonomik krizlerle mi uğraşmadık, cihatçıların hedefi mi olmadık, milyonlarca göçmenle demografimiz mi değişmedi ne ararsan var anasını satayım.

    bu ülkede siyasal islamcılar dışında bu ülkeyi yönetecek kimse yok mu anasını satayım ya?

    ya sizin istediğiniz olsun, solcular yönetmesin, kemalistler yönetmesin.

    ya allah rızası için, başka bir insan yok mu ya? 17 yıl oldu be kardeşim. atatürk bu kadar yönetmedi ülkeyi. bu nasıl bir hırstır? ulan 80.000.000 ülke. milyonlarca eğitimli insan var. allahınızı peygamberinizi seviyorsanız başka bir insan bulalım. ya bu kadro bitik abicim. bitik. hayır gelmez artık. 6-7 senedir negatiften başka bir şey ürettikleri yok.

    sizin paranız eriyor. çocuklarınızın geleceği yok, adam gibi eğitim görmediler. elde avuçta ne varsa sattık. kör müsünüz?

    mecbur muyuz bu adamların kaderini bütün ülke olarak yaşamaya. zaten zengin de oldular. alsınlar milyar dolarlarını zevk içinde yaşasınlar.

    bıraksınlar artık şu ülkenin yakasını. ne huzurumuz var, ne umudumuz. birbirimizin boğazında ellerimiz. bıkmadınız mı abicim? yetti daha. anlamıyor musunuz yetti gardaş. yetti anasını satayım ya.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap