6 entry daha
  • didim akbük'ten bodrum'a giden dağ yolunda, bozbük'ten biraz sonra asfalt yolu terkedince, keçi yolunu takip ederek varılan koy. keçi yolu dediğim kaya parçalarıyla bezeli tangır tungur, tek arabanın gecebileceği bir yol. ıyiki de boyle bir yol yoksa talan olurdu.
    etraftaki yazlıkçılardan yuruyerek gelen var, duyumlarıma gore bu bakir koyun kesfedilip, kirletilmesinden rahatsizlar. bundan rahatsiz bu yazlikci koruma alani olabilecek ormanlik arazideki yazlik sitesinin varligini tabiki sorgulamiyor. cunku para vermis. onun hakki hersey. neyse efenim.
    akbükte gordugum koylar icinde denizi acik ara en guzel olani burasi. benim gibi akdeniz hayraniysaniz 2metre genislikteki kum plaji garipseyebilirsiniz. anladigim kadariyla ege'de olay doga ve denizin çarçabuk buluşması. uygulamalı coğrafya bilgisi gibi. denizde çakıl ve kaya kum kısımda yok denecek kadar az. ıncecik kumu var. deriden zor cıkıyor o derece. yosun az ve rahatsız etmiyor ki dip tertemiz mis gibi. diger koylara gore ilik denecek bir suyu var. sudan cikasi gelmiyor insanin. ınsan parazitine az maruz kaldigindan deniz dibini de rahatca goruyorsunuz. akbukte icinde deniz ayni kivamda olsa bile atlayan ziplayan parazitler yuzunden camur icinde yuzuyormus gibi hissediyorsunuz.
    zor ulasimina ragmen bence kalabalikti(cumartesi). tur teknesi filan vardi. kampcilarin suratina bakinca arkasinda cop birakirmi birakmaz mi anliyorsunuz. yiyip icip pisligini kedi gibi kuma gomenler bir yanda copunu yaninda alip goturenler bir yanda.
    dogaseverler icin iyi bir deneyim olabilir.

    koyun ve kumsalin tam ortasinda birkac donumluk arazi sahiplenilmis. ınsan vay canina diyor. ekonomik kriz devam etmezse 5 yildizli bir otel isgal eder muhtemelen.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap