74 entry daha
  • kim ne derse desin hesap kitap yaparak ilişki yürütmeyen bir kadındır bu. kaçan kovalanır gibi söylemlere aldırmadan sevgisini her şeyiyle hissettirerek, karşı tarafa güzel bir güven sağlayarak yaşar ilişkisini. entrika ve taktik lügatında yoktur, bırakır kendini beslediği sevgiye. yine de bütün bunların sonunda bir "ama" vardır.
    terk edilir,
    aldatılır ya da
    sevgisinin karşılığını alamaz.
    anlar, salak değildir. konduramadığından kafasında soru işaretleri ola ola sevmeye devam eder. ta ki karşı tarafın huzursuz olduğunu görüp, kendisi sevilmemesine rağmen üzüntüsünü kendine saklayıp seve seve ayrılmak isteyene dek. empati yeteneği, sevdiği kişiye karşı çok gelişmiştir. huzursuz olmasına katlanamaz. "üzülmek de sevmeye dahilmiş." diyerek veda eden er kişisine "sevme işi bende orasını sen düşünme." diyecek kadar düşünceli, anlayışlı insandır. belki de hala seviyordur, kim bilir. aferindir ona, sevsindir çünkü bu muhtemelen son güzel sevişidir.

    ama dünya umrunda değildir artık, sahip olduğu bütün sevgiyi karşısındaki erkeğe verdiği için kendisine sevgi kalmamış gibi hissedebilir. bundan sonra seveceği varsa da güzel sevdiği günlerin kırıntılarından kalanları saklayarak, sarılmak istediğinde sarılmayarak yaşar, gider. tebrikler beyler, en sonunda bu kadın hesap kitap yapmaya başlar. artık güzel sevmez. herkes gibi sever, sığ sever. tebrik etmiş miydim sizi beyler?
1144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap