3 entry daha
  • dondurmacı ercan’dır. haklı olarak kanıt istemişsiniz: https://eksiup.com/6931c947962

    ercan’ı tanımıyorum. dondurmasını yemedim. burada bir markette çalışıyorum. istanbul’da ferit şahenk’in bir şirketinde çalışıyordum. gay muhabbeti için (bkz: rehoboth beach)(bkz: delaware)

    insan oğlu anlaşılmak istiyor sözlük. 3 yaşında yeğenim en çok onu anlamamışım gibi yaptığımda kızardı. yani “bir uçurumun kenarındayım, o kadar yokum ki görmüyorsunuz.”

    insanlar galiba ikiye ayrılıyor. kabul edenler ve etmeyenler. birisi bana dondurmacının sahibinin türkiyeli olduğunu söyleseydi dondurmacının sahibinin türkiyeli olduğuna inanırdım. nerden anladığımızı düşünmezdim. eğer ki ingiliz anne babası çocuğun adını ercan koydularsa “vay be derdim, yanıldık. adam türkün biri çıkmadı.” o kadar.

    2. sınıfta okul değiştirmiştim. küçük l harfini kuyruklu yapardık. yeni okulumda kızmıştı hoca. bi gecede lesiz kalmıştım sözlük. “ama öğretmenim...” diyemedim. oturdum. bütün l’leri düz çizgi yaptım. özür diledim. galiba üçüncü sınıfta tekrar kuyruk geldi. haklıydım. sustum. çünkü anlaşılmıyorsanız ya anlatım şeklini değiştirmeniz gerekir ya da vazgeçmeniz.

    hep vazgeçtim. haklı olmak diye bir şey yoktu.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap