554 entry daha
  • (#80227115) 'a cevaptır, erkeklerin midesiz ve odun olduğunu düşünen tüm kadınlar okusun diye buraya da yazıyorum. kızın ismini sansürlüyorum sadece ki beni tanıyamasın, iletişim kuramasın diye.

    midesizlikle alakası yok.

    iki önceki sevgilimi hala özlüyorum. evlenmeyi planlıyorduk, babası saçma sapan bir şart koştu, ben istanbulda o ise tekirdağda yaşarken, ben tekirdağ'dan iş buldum ve babası dedi ki, ikiniz de işinizden istifa edeceksiniz ve memleketimizde iş bulacaksınız. sevgilim doktora yapıyordu üniversitede, ben ise itü mezunuyum ve mühendis olarak kalifiye elemanım. memleketlerinde ne yapacağız? reddettim ben tabii ki. sevgilime da dedim ki, sen de karşı çık, evlenelim, tekirdağ'da yaşayalım, babanın gönlünü alırız. babamı kıramam dedi. ben de iyi evlenmiyoruz o zaman dedim ve kestim ilişkiyi.

    kaç sene geçti hatırlamıyorum ama hala özlüyorum, neredeyse her gün.

    şimdi ne yapayım sence? kimseyle çıkmayayım mı? sikim laf dinlemiyor ki, 2 gün üst üste masturbasyon yapmayınca, "abi bugün kimi sikiyoruz?" diye kalkıyor herif. zannettiğiniz gibi laf dinleyen bir şey değil o. nasıl ki kadınlar regl döneminde hormonal değişiklik yüzünden irrasyonel davranışlarda bulunuyorsa, bizde bu sürekli artan ve sevişince sıfırlanan bir azgınlık seviyesi olarak var, bu bir ihtiyaç.

    benim hedefim belli: prensesimi arıyorum. her daim öpüp koklayabileceğim, sevgimi hak etmeyen geçmişteki kadının yerini doldurabilecek kadını. bunu arıyorum ben.

    sevmeye hakkım yok mu? sevme hakkım 1 kere miydi?
3209 entry daha
hesabın var mı? giriş yap