3 entry daha
  • aromaterapi yağları ve bu yağlardan karışımlar yapıp satan bir eczacının kurduğu marka. marka sahibi uzun yıllar yurtdışında yaşamış. kırışıklıklar, sivilceler ve diğer cilt problemlerine / hastalıklara iyi geldiğini iddia eden bir marka.

    ancak 3 farklı ürününü kullanan biri olarak bir uyarı düşmek istiyorum buraya. ürünlerinin hiçbirini sevmedim ama özellikle göz altı nemlendiricisi muadili yağ mahvetti beni. göz altımda sivilcemsi yüzlerce şey çıkardı. sonra o incecik deri resmen kabuk bağladı. 3 aylık tedavi ve sabır sonucu biraz normale döndü ama 5 yılda oluşacak kırışıklık bir anda oldu. ne kadar üzgün ve pişmanım anlatamam.

    marka sahibine konuyu açtığımda ise inanılmaz bir tavırla karşılaştım. ne yalancılığım kaldı ne iftiracılığım. öncesi sonrası fotoğraflarımı gönderdiğimde de benim yağım yapmaz başka bi şey yapmıştır demeye başladı. yeni ve farklı bir ürün kullanmadığımı ve yağı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra oluştuğunu söylediysem de ikna olmadı kendisi. ha ikna olsa ne olacak o ayrı konu.

    sonuç olarak kullanacaksanız ihtiyatlı olun derim.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap