3 entry daha
  • öncelikle buraları okuyorsanız düşünüyor ve araştırıyor olabilirsiniz. nedir bu ne değildir diye. özellikle sana söylüyorum baba adayı. işin zor.

    umuyorum genetik anlamda bozukluğu olmayan bir bebeğe sahip olursunuz. fakat bu süreçte doğumda sürprizle karşılaşmak istemeyenler, psikolojik olarak kendini hazırlamak isteyenler veya olası bir gen bozukluğu neticesinde kürtaj yaptırmak isteyenlere tavsiyemdir. ikili test yaptırmayın bunu yaptırın.
    isteğe bağlı olarak hemşire geliyor kanı alıyor gidiyor 7-10 iş günü içinde de kan sonucunuz geliyor.

    hamile olduğumuzu öğrendiğimizde herkes bir şeyler öneriyor bunu yaptırın bu ilacı alın balık vitamini kullanın ikili test yaptırın v.s gibi. ne yapacağımızı bilmediğimiz için hepsinden azar azar yaptırıyoruz. ikili testi de yaptırdık. 1/750 gibi bir oran neticesiyle sonuçlanan "down syndrome riki mevcuttur" ibaresi kafada soru işareti bırakıyor. ben hadi sayılsalcıyım da rakamın küçüklüğünü algılayabiliyorum da eşim öyle değil ki. bir olasılık yazısını görünce çıldırıyor. bu test doğrudan dna kontrolü üzerinden kromozom sayısı v.s gibi şeyleri doğrudan teste tabi tuttuğu için, test-doğum arasında anne ve bebek, olası bir mutasyon v.s gibi şeylere maruz kalmadığı takdirde %99,5 olasılıkla size gerçeği "incelenen parametrelerde yüksek risk saptanmamıştır" şeklinde açıklıyorlar.

    yani kaderci değilseniz ve allah bu şekilde yarattı ben ilgilenmem o kısımlarla diye düşünmüyorsanız şayet, ikili test, üçlü test, dörtlü test gibi maliyetli ve uzun vadede sonuç alabileceğiniz testleri es geçip doğrudan ve kesin olarak nifty test ile sonuca ulaşabilirsiniz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap