3489 entry daha
  • yaşlandığınızı yüzünüze haykıran şeylerdir. benim için yaş ilerledikçe katlanılması zor şeyleri kategorilendirdim, hatta kategorilerimi seçkisiz örnekleme yöntemiyle derledim. bu sebeple inan değil sana kastım cahille sohbeti kestim!

    1. işinin ehli olmayan müdürler!
    belki her meslek grubuna özgü olmayabilir ancak içerisinde bulunduğum sektörde belli mesleki doygunluğa ulaşmamış kişilerden oluşan müdürler bu kısımdadır. detaylandırırdım da üşendim şimdi..

    2. risk ve sorumluluk almaya çekinen müdürler!
    rahatı kaçmasın ya da başına ekstra iş çıkmasın diye ve hatta kendisinin değil alt statüdeki personelinin adı kendi adından önce duyulmasın diye hiçbir işi kabul etmeyen müdürler bu kısımdadır. ver sorumluluğu, çekil köşenden izle, yoook!

    3. her zaman haklı olan müdürler..
    zeytinyağı yoğunluklu müdürler bu kısımdadır, homojenize olmazlar bir türlü. sizin için emülgatöre ihtiyaç duymaz diyorlar! katlanılmaması gereken müdür tipidir..

    4. reaktif müdürler!
    bu tip müdürler de ne yaparsanız yapın şikayet edecek, hayıflanacaktır. çözümle gitseniz bile kendisinden önce bulduğunuz için yine kabul etmeyecek, yine etmeyecektir. proaktif iseniz vay halinize!

    5. kararsız müdürler!
    kararsız atomlar bile sizden kararlıdır. aldığı kararın arkasında duramayan iki gün sonra fikir değiştiren müdürler bu gruptadır..

    6. çok konuşan, az dileyen müdürler!
    yahu konuşun, ancak arada insanları da dinleyin. bir de beni türkçe dilbilgisi takıntısı olan ruh hastalarından birine dönüştürdünüz, lütfen biraz dikkat..

    7. genel anlamda müdürler..
    genel müdürlere değil kastım, müdürlerle tartışmayı kestim. işinin ehli, sorumluluğunu bilen ve destek veren, işleri kolaylaştıran müdürlerin olmayışından mütevellit kısımdır..

    kimseye etmem şikayet, arada yazarım sözlüğe! yaşlanıyorum sanırım, yazarken bile içim şişti yine, pff
    deepnote: katlanılması zor şeylerle mücadele edin! baktınız olmuyor, ortam değiştirin..
    ha bir de alıngan müdürlere dikkat edin, en katlanılmazı da onlar!
1986 entry daha
hesabın var mı? giriş yap