• orjinali japon dizisinden uyarlanacak olan, başrolünde miray daner, mert yazıcıoğlu, sanem çelik ve tolga tekin olacağı söylenen yeni sezon dizisi.

    kadın ve anne dizilerinin yapımcısından.

    merakla bekliyoruz. sanem çelik'i çok özlemiştim. kendisi zaten "anne" rollerinde döktürüyor. (bkz: aliye) tolga tekin'i de ankara'da çekilen gündelik dizilerden beri takip ederim. oyunculuğunu çok severim. miray daner zaten orjinalini izlemedim ama hasta bir kızı çok iyi canlandırır şüphem yok. mert yazıcıoğlu'nu hiç izlemedim. o yüzden nasıldır oyunculuğu bilemem.

    geriye kalıyor tutup tutmayacağı. izleyicinin son yıllardaki tercihleri çok değiştiği için artık tutup tutmayacağını tahmin etmek hayli zor . çok reklamı yapılan ve bel bağlanan projeler tutmazken, hiç ihtimal verilmeyen projeler tutabiliyor. merkezine tek bir karakteri alan, tek bir oyuncuya abanan, salt dram içeren tabir-i caizse "tek adam" ve "salt mutsuzluk" barındıran dizileri istemiyor artık izleyici. yan hikayelerle güçlendirilen, kanırtmadan dramı veren, mutluluk barındıran ve izleyiciyi gülümseten sahnelerle desteklenmiş, başrol yan rol ayrımı olmaksızın her karakterin "olmazsa olmaz" haline geldiği dizileri seviyor izleyici. bir diğer ifade ile ekip işlerini seviyor izleyici artık.

    o yüzden böyle bir konu nasıl sunulur izleyiciye bilinmez; ama eğer sağlam bir şekilde kaleme alınır, yönetmeninden en gerideki oyuncusuna kadar güzel desteklenirse tutar gibi. umarım yani. bekleyip göreceğiz.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap