729 entry daha
  • taş gibi falan değildir.

    bu bir kıskançlık değildir.

    beni bilen bilir gerçekten beğendiğim gerçek güzel hemcinslerime sayfalarca methiye düzerim, güzellik görecelidir bazen ama bazen gerçek ayan beyan ortadadır.

    bu kadın güzel değildir, kankisi cem yılmazsayesinde parlatılıp torpille medyada tutunmaya çalışan biridir. tüm herkesi inandırabilirsin aşk yaşadığına fakat beni asla.hem sağlam kaynaklardan öğrenip biliyorum falan filan tek gecelik bir durum bile yok aranızda bırak aşkı. öyle kandırıyorsunuz ki bu insanları, yazıktır yahu ne diyorduk.

    estetik yaptırıp gerdirmekten, kendini kylie ve kendall jennera benzetmeye çalışan kızlarıyla yarışmaktan, anne gibi gözükmemek, kızlarının ablasıymış gibi gözükmeye çalışmaktan bir hal oldu. sırf görenler "ay kızlarından daha güzel" (!) desinler diye o avam pozlar, rüküş kıyafetler. fakat acı gerçeği birinin söylemesi gerekiyor güzel değilsin defne samyeli hem de hiç değilsin, zorlama bir bakımlısın sadece. güzel ve gerçek bir güzel örneği verebilirim sana serena sarıkaya güzel değil diyen çarpılır o derece doğal ve güzel.

    hım başka örnek verelim deniz çakır
    diyebilirim sana gerçek bir çekici güzeldir kendisi.

    aslıhan gürbüzbaya baya güzel hem de hiç estetiği yok,diğer saydığım kişiler gibi.

    ama sen güzel değilsin,bir kere daha yazayım mı sen güzel değilsin unutma bunu. kişisel fikrim değil, gerçek bu.

    gerçek güzellik önce insanları kandırmamaktan geçiyor, sonra estetik yaptırmış olsa bile bunu özgüvenle söylemekten geçiyor şimdiki oyuncularda, ünlümsülerde yeni bir moda türedi, suratının tamamı yapay zeka robotuna dönmüş estetikten hala "doğal güzelliğimmm, hiç estetiğin yok" diyorlar ya kıçımla gülüyorum müdürüm afedersin.

    bir yerinde bir kusur olur gerçekten düzeltilmesi gerekir, kaza falan ona söz yok ama sırf daha güzel olacağını zannedip dediğim gibi yapay zeka-surata dönm..xzz ay ne çok konuştum.

    son olarak, güzel değilsin nokta.

    edit:özel mesajdan küfür eden edene, hakaret eden edene ulan siz ne salak adamlarsınız hakaret edenler için söylüyorum sizin lağım çukuru fikirleriniz bir yerimde olsaydı her birinize ayrı ayrı meram anlatırdım ama mesaj alımını takiplerimin dışındakilere kapadım kudurun amk ergenusları sizi. başlığımda ağlamaya devam edin, fikrime sike sike duymayı öğreneceksiniz ben nasıl kimsenin fikrine salça olmuyorsam sizde aynı olgunluğu sike sike göstereceksiniz aq mun beyinsiz leş kargaları sizi.

    ayrıca favorileyenler canımsınız kalbimiz bir.
643 entry daha
hesabın var mı? giriş yap