• öncelikle findeks'e ücretsiz üye oluyoruz. merak etmeyin güvenilir bir kurumdur. yok tc'mi veriyorum üzerime şirket açmasınlar diyen komik arkadaşlara şunu belirteyim (bkz: turkish citizenship database) bilgilerin zaten deep webde halen geziyor neyin kafası?

    gelelim icraata:

    onecar.com.tr üzerinden herhangi en pahalı aracı seçerek başvuru yaptığınızda bilgilerinizi girdikten sonra sizlere sms gelecek, sms onayını da yazdıktan sonra findeks'e girin. kredi notu + risk raporunuzun sorgulanmış olduğunu göreceksiniz.

    özel tavsiye: kredi notunuzu 31 günlük aralıklar bırakarak sorgulamanız puan skalanızın etkilenmemesi için önem arz etmektedir.

    onecar bize ne yapacak diyenlere cevabım: diyelim aradılar, artık ihtiyacım yok teşekkürler demeniz yeterlidir. bedava not sorguluyorsun bir zahmet bu cevabı ver. 10 saniyeni alır.

    ek editleme: bunu ayda 1 yapın 2 senedir deneniyor hiçbir şekilde not düşüşü yaşatmadı. findeks zaten her bankadan bilgi alan kurumdur her bankadan sorgu yapmışsınız vb gibi şeyler söylemez kimse size.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap