115 entry daha
  • uzak durulması gereken firma.

    ağustos başında bayramda kullanmak için kayseri merkez şubeden rezervasyon yapmıştım. sırf merkez şubeleri olduğu, havalimanına gitmeme gerek kalmasın başkasına yük olmayalım diye aracı bu firmadan kiraladım.

    rezervasyonun olduğu günden bir gün önce, ne olur ne olmaz diye ofislerini aradım, kimse açmadı. birkaç sefer daha denedim kimseye ulaşamayınca havalimanı ofislerini aradım. telefona çıkan görevli bayram boyunca merkez şubenin kapalı olacağını havalimanına gelmem gerektiğini söyledi.

    rezervasyon yapılırken bir sıkıntı yok, kapalı olacağına dair herhangi bir ibare yok. daha sonradan bilgilendirme yapmaya tenezzül bile eden bir kişi yok. önceki gün ofisi aramamış olsam konudan haberim bile olmayacak ve aracı almaya gittiğimde kapalı bir şubede kayseri'nin havalimanıyla alakasız bir bölgesinde sabah sabah sinir harbi yaşayacağım.

    sırf bu sebepten 15 km fazladan yol gitmemin, zaman+para kaybımın herhangi bir telafisi yapılmadı tabi ki.

    aracı teslim almaya gittim, havalimanındaki arkadaş yerinde yoktu(garenta'daki arkadaş aradı, çağırdı sağolsun.) 10 dk öyle kaybettik, otoparka aracı teslim almaya gittik, buradaki görevli yoktu 10 dk da böyle kaybettik. biz aracı 20 dk geç teslim etsek bizden ne talep ederlerdi acaba?

    bütün bunların üzerine getirilen araç da temizlenmemişti. yoğunluktan temizletemedik gibi bahaneler söylendi. isterseniz şurada araç temizleme yeri var götürebilirsiniz gibi muhteşem bir çözüm sunuldu.

    dolayısıyla bir daha en uygun seçenek olarak gözükse bile bu firmadan araç kiralamam, kimseye de önermem.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap