6 entry daha
  • konu itibariyle beni kendisine çeken sıcacık bir filmdi. kitabını okumadım bu nedenle film uyarlaması ne derece başarılı olmuştur bilemiyorum çünkü benim için önemli kitaba ne kadar sadık kalındığı. filme geçecek olursak bence izlenilmesi gerekir, ben izlediğim için çok mutlu oldum ve zevk aldım.

    --- spoiler ---

    oyuncularla başlamak gerekirse her biri sahip oldukları karakterleri çok iyi canlandırmış. sindirella ile ünlenen lily james çok ama çok tatlı, sadece onu izlemek bile bana zevk veriyor, fakat oyunculuğunun biraz daha pişmesi gerekiyor. michiel huisman ise en son izlediğim ' osmanlı subayı ' filmindeki benzer bir karaktere sahip. kibar aşık rolünden mi yoksa oyunculuğunun o kadar da iyi olmamasından mı bilemiyorum çok beğenemiyorum oyunculuğunu. game of thrones da ünlenmesi ve yakışıklılığı sanırım son zamanlarda filmlerde aranan isim olmasını açıklıyor.

    film konusunun muhteşem olması sebebiyle izleyiciyi etkilemeyi başarıyor. savaş sahneleri özellikle hikaye tadında aktarılması ve ara ara verilmesi hoş olmuş. hoşuma gitmeyen şey yazarımızın hayatını değiştirecek kadar etkileyen bu ziyaretin sonucunda aşık olduğunu hissettirememesidir. hiç aşk göremedim ben bu filmde ve sonunda kavuşma sahnesi bana bu anlamda saçma geldi. sonucu çok ama çok kötü bağlamışlar, geçişleri daha başarılı yapabilirlerdi. dawsey ile juilet'in daha fazla birbirlerinden etkilendikleri sahne yer almalıydı. üzgünüm çok başarısız bir aşk vardı filmde, her şeyi bırakıp sevdiği adama geri dönecek bir kadın göremedim ben.

    kent sakinlerinin yaşadıkları ve savaş çok güzel aktarılmış. yazarımızın merakı izleyicinin merakının yansımasıydı bana göre. bu nedenle büyük bir merakla izlediğiniz bir film olacaktır.

    --- spoiler ---
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap